Nieuwjaarsborrel 2017 (klik op artikel om alles te lezen)

05-01-2017 20:00
Op donderdag 5 januari 2017 hebben de leden van Beverwijks Operette- en Operakoor "Animo" een nieuwjaarsborrel aangeboden gekregen van het bestuur.
 
Onder het genot van een kopje koffie of thee en appelflappen nam de voorzitter Ruud van der Boom het woord en sprak de wens uit dat 2017 een zangvol nieuw jaar mag worden met een spetterend 49e concert in aanloop tot het 50-jarig jubileum in 2018, wat helemaal de kroon zal spannen, maar daarover later in de komende maanden op de website meer.
Daarna nam de dirigent het woord en ook hij heeft er dit jaar weer zin in!

Tot de pauze werd er gerepeteerd en daarna overhandigde de voorzitter aan de dirigent een paar lekkere flesjes wijn met een enveloppe als dank voor weer een jaar leiding geven aan ons koor. Al eerder had de dirigent en zijn vrouw een overheerlijke slagroomtaart (al jaren een traditie) thuis bezorgd gekregen.
 
In de pauze kon iedereen genieten van een hapje en een drankje, waarna de repetitie weer doorging, dit keer een stukje vrolijker, niet verbazingwekkend nietwaar?

Ook werd er een groepsfoto gemaakt, die u hier kunt bekijken, naast de foto's die tijdens de nieuwjaarsborrel werden genomen.